Kuracie mäso v zázvorovo cesnakovej paste
recept dodala Martina Weissová
Potrebujeme (množstvo podľa oka kuchára):
kuracie mäso
3 vajcia
paprika, chilli
zelené fazuľky
mini kukuričky
cibuľa, pór
namočené judášovo ucho
korenie, kurací bujón, solamyl
zázvorovo-cesnaková pasta
sójová omáčka, teriaky
limetková šťava
soľ, med
Kuracie mäso marinujeme v marináde pripravenej z nasledovných ingrediencií: zázvorovo-cesnaková pasta, sójová omáčka, teriaky, med, chilli, limetková šťava a soľ.
Mäso orestujeme, pridáme cibuľku, papriku, pór, judášovo ucho, kukuričky, zelenú fazuľku, chilli, zázvorovo-cesnakovú pastu, limetkovú šťavu. Podlejeme vodou a pridáme bujón. Na záver varenia pridáme rozšľahané vajcia
Podávame s ryžovými rezancami.
Odporúčame vyskúšať tento recept v keramickom grile na drevené uhlie, nie je podmienkou.